Σχετικά με εμάς

Οδοντίατρος που φροντίζει ασθενή

Το Πολυοδοντιατρείο Αμαρουσίου SMILEZONE προσφέρει όλο το φάσμα των οδοντιατρικών υπηρεσιών όπως: Οδοντική Χειρουργική, Αισθητική Οδοντιατρική, παθήσεων των ούλων, Λεύκανση δοντιών, Εμφυτεύματα, Οδοντοστοιχίες, Χειρουργική, Ορθοδοντική, Προσθετική. Οι οδοντίατροι μας θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα παραπάνω αλλά και οποιοδήποτε άλλο οδοντικό πρόβλημα ανώδυνα και προσεκτικά.

Η SMILEZONE είναι ένας νέος, σύγχρονος και λειτουργικός χώρος οδοντιατρικής φροντίδας. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε να εξυπηρετεί ταυτόχρονα όλες τις ανάγκες της στοματικής σας υγείας.

Αναλαμβάνει τη διάγνωση και τη θεραπεία των προβλημάτων της στοματικής κοιλότητας, μέσα από τις εξειδικευμένες γνώσεις των ιατρών του χώρου μας και με τον σύγχρονο και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας φροντίζουν για την ομαλή εξυπηρέτησή σας μεταξύ των ειδικοτήτων του χώρου. Συγκεκριμένα έχει δημιουργήσει τμήματα οδοντιατρικής φροντίδας, ώστε να εξυπηρετήσει στο ακέραιο κάθε περιστατικό σας, χωρίς να χρειαστεί να μεταβείτε αλλού για την ολοκλήρωση των εργασιών σας.

Κάθε τμήμα απαρτίζεται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, το οποίο συνεργάζεται με κάθε άλλο τμήμα όταν απαιτείται σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Σκοπός μας είναι η εκπαίδευση σας για τη φροντίδα της στοματικής υγείας, ώστε να γνωρίζετε πότε μας χρειάζεστε και πότε όχι!

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε άνεση και ιδιωτικότητα κατά τη θεραπεία σας, σε ένα μοντέρνο, ευχάριστο και COVID-free περιβάλλον.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε?