Χειρουργική Στόματος

Επέμβαση στο στόμα - Photo by cottonbro from Pexels

Η Χειρουργική στόματος αποτελείται από τη χειρουργική παθολογία και τη χειρουργική της στοματικής κοιλότητας. Ασχολείται με νοσήματα και παθήσεις δοντιών, οι οποίες χρήζουν χειρουργικής επέμβασης.

Η χειρουργική επέμβαση αφορά αφαίρεση υπεράριθμων οδόντων, έγκλειστων ή ημιέγκλειστων φρονιμητών, υπολειμμάτων ριζών και περιακρορριζικών κύστεων-ακρορριζεκτομή. Ενδέχεται να απαιτηθεί χειρουργική παρέμβαση για προληπτικούς λόγους.

Στη SMILEZONE χρησιμοποιούμε τη μέθοδο Πιεζοηλεκτρικό σύστημα Implant Center.

Το σύστημα αυτό λειτουργεί μέσω μικρο-δονήσεων, που δημιουργούνται από το πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο (διέλευση ηλεκτρισμού διαμέσου κεραμικών και κρυστάλλων η οποία προκαλεί παραμόρφωση με συχνότητα υπερήχου). Οι δονήσεις ενισχύονται και μεταφέρονται σε ένα άκρο και με την πίεση αυτού στο οστό δημιουργείται σπηλαίωση της επιφάνειας. Η πιεζοχειρουργική πέραν της τοποθέτησης εμφυτευμάτων μεταξύ άλλων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί:

  • Στη χειρουργική οστού.
  • Στην εξαγωγή φρονιμίτη.

Στη SMILEZONE οι εξειδικευμένοι χειρουργοί μας, σας παρέχουν πλήρη διάγνωση ώστε να γνωρίζετε πλήρως τις ανάγκες του στόματός σας. Επιπλέον, παρέχουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για τη μεγαλύτερη ασφάλεια σας κατά τις επεμβατικές πράξεις.

Στις εγκαταστάσεις μας υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για την ανάρρωσή σας μετά το χειρουργείο. Το δωμάτιο ανάρρωσης σας πορέχει όλες τις ανέσεις για την παραμονή σας μετά το χειρουργείο.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε?